Grammatik Kurz : Neue Rechtschreibung. - Heremans, Theo, ....- (Deurne : Wolters Plantyn)
Grammatik kurz is bestemd voor het vierde tot en met het zesde jaar en kan worden gebruikt bij alle methoden Duits. Het is het didactische hulpmiddel bij uitstek voor alle leerlingen die Duits volgen: op acht overzichtelijke en geplastificeerde pagina's wordt het essentiële uit de Duitse spraakkunst aangebracht. Hoofdregels, verbuigingen en vervoegingen liggen altijd binnen handbereik. Dit boekje is onmisbaar voor het oefen- en inhaaluur en beantwoordt aan de Duitse spelling.
Keywords: Duitse spraakkunst