Handboek spelling. - Neijt, Anneke Hildegarde, 1951-; De Schryver, Johan, ....- (Mechelen : Plantyn, 2007)
Handboek Spelling vormt samen met een oefenboek en oefensoftware een studiepakket voor een grondige behandeling van de Nederlandse spelling. Met het oog op de spellingveranderingen van 2005 is het Handboek Spelling grondig herwerkt en de nieuwe druk heeft het Spellingslogo van de Nederlandse Taalunie gekregen. Dat betekent het volgende: De Nederlandse Taalunie verklaart dat in dit product de regels en principes van de officiële spelling, zoals die door de Taalunie zijn vastgesteld, volledig en loyaal zijn toegepast en dat bij controle geen spellingafwijkingen zijn gevonden.
Keywords: Nederlandse spelling