Charles en Ray Eames 1907-1978, 1912-1988 : voortrekkers van de naoorlogse moderne kunst. - Koenig, Gloria, ....- (Köln : Taschen, 2007)
Charles (1907-1978) en Ray Eames (1912-1988) behoren ongetwijfeld tot de belangrijkste artistieke duo's aller tijden. Werkzaam op het vlak van design, film, fotografie en architectuur heeft het Amerikaanse echtpaar een grote invloed gehad op de hedendaagse kunst. Hun beroemde Eames Loungestoel en het Eames House voor het ' Case Study House'-project worden door kenners beschouwd als iconische staaltjes van modernistische perfectie.
Keywords: Eames, Charles; Eames, Ray