De aarde morgen : over de gevolgen van global warming. - Monget, Yannick, ....- (Tielt : Lannoo, 2007)
Waar gaat het heen met onze wereld? Wetenschappers zijn het erover eens dat de huidige klimaatverandering ingrijpende gevolgen zal hebben voor onze planeet. Tot op vandaag heeft echter niemand in beeld gebracht wat de reële gevolgen zullen zijn van de global warming. Met behulp van de laatste wetenschappelijke gegevens en de modernste computertechnieken visualiseert dit boek voor het eerst de verbijsterende gevolgen van de opwarming van de aarde: de verwoestende impact van de verwoestijning, de destructieve kracht van overstromingen en tropische stormen... Het resultaat is een visueel verbluffende blik op de toekomst...
Keywords: Broeikaseffect; Milieu