Schildersmenu. - Vanderdonckt, Monique, ....- (S.l. : Die Keure, 1999)
Schildersmenu 2 is het logische vervolg op Schildersmenu 1. Verdieping van de vorige inhouden. Ruim aanbod van nieuwe materialen en technieken. Aanzetting tot eenvoudige creatieve verwerkingen. Overzicht van de te gebruiken materialen, hun herkomst, hun geschiedenis en hoe ze kunnen aangewend worden Kennismaking met het actualiteitsboek, de creadoos, de creahoek, het crealokaal en dit aan de hand van foto's. Aanbod van themagerichte ondersteuning van het hele schooljaar aan de hand van het jaarboek Nauw aansluitend bij het leerplan van de ganse basisschool geschikt voor individueel werk en groepswerk en draagt bij tot het verwerven van sociale vaardigheden. Bruikbaar voor kleuteronderwijzers, kinderverzorgers, onderwijzers en crea-leerkrachten Handig voor opvangmoeders en jeugdwerking.
Losbladig
Keywords: Beeldopvoeding; Kunsteducatie -- Kleuteronderwijs; Manuele expressie -- Kleuteronderwijs; Schilderen