Architecture in Switzerland. - Jodidio, Philip, 1954- (Köln : Taschen, 2006)
TASCHEN's nieuwe architectuurserie geeft een nieuwe kijk op de hedendaagse architectuur. Per land worden de meest spectaculaire architectonische gebouwen getoond. Naast bondige biografieën over de architecten of architectenbureaus worden de meest significante projecten van hen belicht. Dit boek bespreekt de meest typerende architectuur van Zwitserland. Architecten: Mario Botta, Santiago Calatrava, Aldo Celoria, Jürg Conzett, Devanthéry & Lamunière, Diener + Diener, e2a, Norman Foster, Fuhrimann + Hächler, Patrick Gartmann, Gigon & Guyer, Herzog & de Meuron, Davide Macullo, Valerio Olgiati, Renzo Piano, Philippe Rahm, Peter Zumthor.
Keywords: Architectuur -- Zwitserland