Project huisinstallatie. - Rymenants, Hans, ....-; Thomas, Yves, ....-; Vrancken, Rudi, ....- (Mechelen : Wolters Plantyn.)
Project huisinstallatie is ontstaan uit de dringende behoefte aan aangepaste handboeken na de introductie van de nieuwe leerplannen elektrotechnieken (D2002/0279/020) en elektrische installaties (D2002/0279/042). Project huisinstallatie is dan ook een methode volledig conform de leerinhouden en de visie van die nieuwe leerplannen.
Dl.Naslagwerk
Keywords: Elektrische installaties