Hupla kleuters : bewegingstussendoortjes. (Sint-Niklaas : Abimo, 2005)
HUPLA KLEUTERS, hopla met het hoofd, de armen, de beentjes en de bips! Hang deze klapblok met 50 leuke bewegings-tussendoortjes aan de wand. Je klas beweegt... je school beweegt... nog meer en met in hogere mate leersucces dankzij de sportieve, ontspannen en speelse korte onderbrekings-momenten. Laat tijdens of na een onafgebroken diepgaande leeractiviteit even stoom af. Laad de batterijen terug op, om er daarna opnieuw geconcentreerd in te vliegen. Maak met HUPLA KLEUTERS je onderwijsleerproces efficiënter. Hoewel kleuters al veel bewegen tijdens lessen bewegings-opvoeding, bewegingsspelen, bewegend leren en de speeltijden, zijn deze bewegingstussendoortjes een bijkomend alternatief voor gebruik in de klas. Door HUPLA KLEUTERS leren de kleuters hun concentratiepieken beter spreiden. Deze gewoontevorming verlaagt ook de drempel met het eerste leerjaar van de basisschool.
Keywords: Bewegingsopvoeding -- Kleuteronderwijs