Hupla : bewegingstussendoortjes. - De Leenheer, Mieke, ....-; Laurent, Hugo, ....-; Van Hove, Lieve, ....- (Sint-Niklaas : Abimo, 2003)
Voor elke graad een leuk klapblok dat aan de wand kan worden opgehangen in de klas. Vijftig prettige tussendoortjes die de leeractiviteit op een aangename wijze kunnen onderbreken met beweging in de klas. Leerlingen kijken ernaar uit en zullen genieten van die extra zuurstof! De concentratie wordt nadien weer optimaal aangescherpt en het leerrendement wordt verhoogd.
V.1: doelgroep 6-8 jaar; v.2: doelgroep 8-10 jaar; v.3: doelgroep: 10-12 jaar
Keywords: Bewegingsopvoeding -- Basisonderwijs