Hupla extra : bewegingstussendoortjes. (Sint-Niklaas : Abimo, 2005)
Op veelvuldige vraag, ontwikkelden de auteurs deze klapblok met een reeks aanvullende bewegingstussendoortjes voor wie HUPLA 1 (6-8 jarigen), HUPLA 2 (8-10 jarigen) of HUPLA 3 (10-12 jarigen) volledig heeft aangewend en nog meer soortgelijke effectieve lesen leeroppeppertjes wil gebruiken. De bewegingstussendoortjes in HUPLA EXTRA werden ingedeeld volgens 3 niveaus wat overeenkomt met de HUPLA's: niveau 1 (Hupla 1), niveau 2 (Hupla 2) en niveau 3 (Hupla 3).
Leeftijd: 6-12 jaar.
Keywords: Bewegingsopvoeding -- Basisonderwijs