Aromatherapie in de ouderenzorg. - De Grande, Isabelle, ....- (Mechelen : Kluwer, 2007)
Het eerste deel van het cahier behandelt de theorie rond aromatherapie. Het tweede deel biedt een overzichtelijke opsomming van een tiental etherische oliën, die speciaal geselecteerd zijn voor toepassingen in de ouderenzorg. Het derde deel bevat een deel recepten, met een overzicht van verschillende aandoeningen in de ouderenzorg en de etherische oliën die daarbij gebruikt kunnen worden.
Keywords: Aromatherapie -- Ouderen