De werkgever onder het toezicht van de RSZ. - Serlippens, Monique, ....- (Mechelen : Kluwer, 2007)
Dit boek handelt over de inspectie van de RSZ. Het beschrijft de context waarin deze dienst zich situeert, en licht de activiteiten en de bevoegdheden van de sociale inspecteurs toe, alsook hun rechten en plichten. Ook de burgerrechtelijke- en strafsancties die werkgevers kunnen oplopen, komen aan bod. De belangrijkste doelstelling van het boek is de rol van de sociale inspecteurs van de RSZ te verduidelijken ten aanzien van de gebruikers.