EWI-speurgids... : samenspel tussen economie, wetenschap en innovatie voor een betere samenleving. (Brussel : Vlaamse overheid, departement economie, wetenschap en innovatie, 2007)
Duidelijke cijfers, overzicht van budgetten, grafieken, tendensen, ... Kortom, alles wat u nodig heeft als u betrokken bent bij het beleid of u geïnteresseerd bent in de budgetten voor Vlaanderen voor economie, wetenschap of innovatie.
Dit is de opvolger van de Speurgidsen Wetenschap, Technologie en Innovatie
Keywords: Economie; Innovatie; Wetenschap