Bonjour les enfants : je retiens : onthoudboekje Frans voor leerlingen in het basisonderwijs. - Tant, E., ....- (Brugge : Die Keure, 2006)
Alle leerstof die volgens de eindtermen en leerplannen gekend moet zijn in één handig boekje. Bestaat uit twee delen: 1 25 conversaties die alle dagelijkse belevenissen van de leerlingen omvatten 2 de ondersteunende grammaticale componenten met beknopte uitleg aandacht voor 'leren leren' functioneel kleurgebruik (vb. aanduiden moeilijkheidsgraad) een aanbod voor uitbreiding van de leerstof vertaling van alle nieuwe woorden en uitdrukkingen
Doelgroep: 5de leerjaar.
Keywords: Frans -- Basisonderwijs