Integrale bedrijfssimulatie : Spelend leren ondernemen. Groeiers - Frederix, Rob, ....-; Hendriks, Dave, ....- (Turnhout : CMC, 2008)
Top Team bedrijfssimulaties staat voor: spelend leren ondernemen. Met deze speciaal voor het onderwijs en de praktijk ontwikkelde bedrijfsspelen, kunnen de deelnemers snel, eenvoudig, voordelig en zonder risico duurzame praktijkervaring opdoen. De Top Team serie bestaat uit Top Team Starters, Top Team Groeiers en Top Team Ondernemers. Top Team bedrijfssimulaties worden momenteel toegepast in honderden bedrijven, scholen, hogescholen en universiteiten in Europa. Alle Top Team bedrijfssimulaties werken op identieke wijze. Zo kan de deelnemer zonder nood aan specifieke voorkennis makkelijk instappen in het volgende spel van de Top Team serie. Elk bedrijfsspel bestaat uit een afzonderlijk, uniek en uiterst volledig pakket
Keywords: Bedrijfsbeheer; Groepswerk -- Ondernemingen; Ondernemen