Als plagen een pest wordt ... : mobbing op het werk. - Verhelst, Inger, ....-; De Marteau, Koen, ....- (Mechelen : Kluwer, 2007)
Pesten op het werk: een introductie 2. Juridische bescherming van werknemers tegen geweld, pesterijen en ongewenst seksueel gedrag op het werk 3. Pesten op het werk: aanpak op de werkvloer 4. Bibliografie