Van Dale elftalig woordenboek : computer woordenschat in elf talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Zweeds, Pools, Tsjechisch, Hongaars. (Utrecht : Van Dale Lexicografie, 2007)
Dit handzame woordenboek bevat een actuele woordenschat van computer/ en internettermen in elf Europese talen. Dit praktische naslagwerk bevat één alfabetische lijst voor alle talen. Dat heeft als voordeel dat men bij het opzoeken nooit hoeft na te denken waar een bepaald woord opgezocht moet worden. Het werkt volkomen intuïtief. De vertalingen bij de trefwoorden worden in een zeer overzichtelijke matrix weergegeven. Dit woordenboek is ideaal voor iedereen die, voor het werk of gewoon thuis, snel de vertaling nodig heeft van woorden zoals achtergrondkleur, besturingssysteem en cookie. En dat in elf talen.