Yoga achter het bureau. - Kho, Annette, ....-; Feijen, Anja, ....-; Margadant, Marjolijn, ....- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2007)
Yoga houdt uw lichaam en geest gezond, alert en ontspannen. De oefeningen in dit boek zijn specifiek gericht op het verbeteren van uw communicatie en functioneren op het werk. U kunt de oefeningen direct toepassen, zelfs als u achter uw bureau zit. Denk bijvoorbeeld aan het direct aanpakken van stress, het voorbereiden en geven van presentaties, de middagdip te lijf te gaan, uw kalmte bewaren in lastige situaties en uzelf beter ontspannen. Bovendien neemt uw concentratie toe als u yogaoefeningen doet, waardoor u productiever gaat werken. En vanzelfsprekend voorkomt u met yoga ook RSI-klachten, rugproblemen en andere werkgerelateerde ongemakken zoals een stijve nek en schouders, en hoofdpijn. Kortom, "Yoga achter het bureau"helpt u beter communiceren en functioneren.
Keywords: Yoga