Groot applaus : drama-activiteiten met 9- tot 12-jarigen. - Boesman, Koen, 1979-; Spaepen, Peter, ....-; Van der Straeten, Eric, ....- (Sint-Niklaas : Abimo, 2007)
Na het overdonderende succes van KLEIN APPLAUS een splinternieuw creaboek voor 9- tot 12-jarigen! Hoe kan je erg leuk en zinvol toneelspelen met kinderen van 9 tot 12 jaar? 'Groot Applaus' geeft een speels en doordacht antwoord. Het is het vervolg op 'Klein Applaus', dat intussen in verschillende lerarenopleidingen als handboek gebruikt wordt. Groot Applaus is een doe-boek voor in de dagelijkse lespraktijk. Je vindt er 36 kant-en-klare lessen binnen het domein 'drama' en heldere achtergrondinformatie om als leerkracht zelf drama-activiteiten te bedenken en te begeleiden.
Keywords: Dramatische expressie -- Basisonderwijs