Snel Spel Gids : Basisregels en veranderingen. - Van Wingerden, Wouter, 1977-; Hendriks, Pepijn, 1977- (Den Haag : SDU, 2005)
Snel en overzichtelijk de belangrijkste spelregels op een rij. Voor wie zich snel wil oriënteren op de nieuwe spelling is er de Snel Spel Gids, voor in de binnenzak, gemaakt door de Taaladviesdienst van Onze Taal . Onder meer over het gebruik van kleine letters (nieuw is middeleeuwen, jugendstil) of hoofdletters: Europese Unie; nieuw is Europarlement, naast: eurobiljet.
Keywords: Nederlands; Nederlandse spelling