Anatomie voor kunstenaars. - Simblet, Sarah, ....-; Davis, John, ....- (Baarn : Tirion, 2007)
Een gedetailleerd en visueel aantrekkelijk naslagwerk dat het tekenen van het menselijk lichaam op een frisse manier benadert. Tien beroemde schilderijen worden bestudeerd en er wordt gekeken naar de visie op, de kennis van en het gebruik van anatomie...Een gedetailleerd en visueel aantrekkelijk naslagwerk dat het tekenen van het menselijk lichaam op een frisse manier benadert. Tien beroemde schilderijen worden bestudeerd en er wordt gekeken naar de visie op, de kennis van en het gebruik van anatomie...
Keywords: Anatomisch tekenen