Tekenen voor kunstenaars. - Simblet, Sarah, ....- (Baarn : Tirion, 2005)
Een unieke combinatie van praktische lessen en inspirerende inzichten in het klassieke en hedendaagse tekenen met handige demonstraties, verschillende onderwerpen en uitleg over materialen en technieken.
Keywords: Tekenen