Vlaamse architectuur vanuit de lucht. - Neven, Rik, ....-; Sourbron, Marc, ....- (Zutendaal : Palindroom, 2007)
In november 2007 volgde met Vlaamse Architectuur vanuit de Lucht de tweede eigen Palindroom-uitgave. Het boek is volledig gewijd aan luchtfoto's van Vlaamse Architectuur, vergezeld van bijschriften in maar liefst zeven talen. Een ideaal geschenk dus voor buitenlandse relaties en klanten die een zwak hebben voor grensverleggende architectuur.
Keywords: Architectuur -- Vlaanderen