Eventmanagement : cases - Verhaar, Jan, 1949- (Amsterdam : Boom, 2008)
Inleiding 1. Dance events als communicatieplatform naar jongeren 2. Dance Valley ontsnapt aan een ramp 3. Dutch Open Polo, een exclusief concept 4. Financieel en organisatorisch debacle bij Gay Games 5. Relatiedag, glashelder communiceren 6. Beveiliging, van risicoanalyse tot beveiligingsplan 7. Moderne media bij Adloop 8. Internationale verschillen binnen de evenementenbranche 9. Warmweerscenario ontbrak bij Vierdaagse Nijmegen
Keywords: Projectmanagement