Osteopathie : toepassingen in de ouderenzorg - Debouver, Danny, ....- (Mechelen : Kluwer, 2008)
Inhoudsopgave 1. Wat is osteopathie 2. Historiek van osteopathie 3. Osteopathische filosofie 4. Osteopathische visie op het lichaam 5. De verschillende benaderingsaspecten binnne osteopathie 6. Osteopathie in de praktijk 7. Met welke klachten kan ik bij een osteopaat terecht? 8. Er staat geen leeftijd op genezen Besluit
Keywords: Osteopathie