Kriebels in mijn benen. - Uyttersprot, Marcia, ....-; Thijssens, Jos, ....- (Mechelen : Wolters Plantyn, 2008)
'Zit eens stil, Tuur'. 'Raap je pen op.' 'Plaag je vriend niet zo!'. Tuur heeft het vaak moeilijk. Hij luistert niet goed. Hij maakt dingen stuk. Tuur heeft ADHD: overal kriebels ...
Leeftijd: 4+
Keywords: ADHD -- Kinderen; Gevoelens-Gedrag; Wereldoriëntatie -- Basisonderwijs