Help! Eerste hulp voor iedereen - Deschuyt, Peter, ....-; Eelen, Hans, ....- (Mechelen : Vormingsdienst Rode Kruis, 2007)
Help! Eerste hulp voor iedereen leert je stap voor stap hoe je correct reageert bij een klein ongelukje of groot ongeval. Aan de hand van meer dan 500 duidelijke foto's en tekeningen kan je de technieken inoefenen. Op de bijberhorende dvd zetten 36 filmpjes je op weg om correct eerste hulp te verlenen.
Keywords: EHBO; Medische hulpverlening; Slachtoffers van ongevallen