Voedselveiligheid in bedrijf. - Wijtzes, T., ....-; De Groote, Y. G. M., ....-; Van Hagen, S. M. J., ....- (Doetinchem : Reed Business Information, 2006)
Dit boek biedt een compleet en actueel overzicht van alle zaken die spelen op het gebied van voedselveiligheid. Inhoud: wet- en regelgeving, overheidsbeleid, kwaliteitsborgsystemen (o.a. HACCP, ISO, BRC), calamiteitenprocedure, risicoanalyse en risicobeheersing, microbiologische, chemische en fysische risico's, controle en normen, trends, consumentenzaken en ethische aspecten.
Keywords: Voedselveiligheid