Houdbaarheid van voedingsmiddelen. - Wijtzes, T., ....-; Dalvoorde, M., ....-; Van Hagen, S. M. J., ....- (Doetinchem : Reed Business Information, 2007)
Houdbaarheid is een zeer belangrijk thema binnen de voedingsmiddelenindustrie. Hoe langer een product houdbaar is, hoe langer het op de schappen kan liggen. Een langere houdbaarheid betekent meer en langere afzetkanalen. In deze uitgave wordt beschreven welke verschillende methoden en technieken toegepast kunnen worden voor uw producten. Er is aandacht voor de chemische-, microbiologische- en fysiche- houdbaarheid van producten In dit naslagwerk kunt u de belangrijkste zaken op het gebied van de houdbaarheid van voedingsmiddelen terugvinden. Het biedt u een basis met veel verdiepende informatie die u helpt bij het verbeteren van de houdbaarheid van uw producten.
Keywords: Voedingsmiddelen