Dag Jules! : taalontwikkeling bij peuters : themaboeken. - Leten, Erna, ....-; Berebrouckx, Annemie, 1970-; Kuypers, Kris, ....-; Potargent, Sofie, ....- (Antwerpen : Zwijsen-infoboek, 2005)
De Themaboeken bestaan uit een algemene handleiding, de introductie van Jules, 10 uitgewerkte thema's met telkens een verhaal van 'Jules', een woordenlijst en de leerplandoelen en ontwikkelingsaspecten. De verhaalplaten zijn in full color.
Keywords: Taalontwikkeling -- Peuters; Wereldoriëntatie -- Kleuteronderwijs