Jaarlijkse vakantie - Maes, Erik, ....- (Mechelen : Kluwer, 2008)
Inleiding en toepasselijke wetgeving 1. Personeel toepassingsgebied 2. Duur van de vakantie 3. Tijdstip waarop vakantie wordt genomen 4. Vakantiegeld 5. Recht op vakantie voor jonge en oude werknemers 6. In hoeverre kan men afwijken van de reglementering van jaarlijkse vakantie. Van openbare orde of niet? 8. Toepassing van de wetten betreffende de jaarlijkse vakantie in een context van internationale twerkstelling
Keywords: Vakantiewetgeving