Werken met mindfulness : aandachtsoefeningen in de maalstroom van je leven. - Maex, Edel, ....- (Tielt : Lannoo, 2008)
Mindfulness is de nieuwe manier om beter te leren omgaan met de onvermijdelijke stress van het leven. In mindfulnesstrainingen zijn beelden heel belangrijk. Dit cd-boekje bundelt enkele toegankelijke mindfulnessoefeningen, gebaseerd op vijf kernbeelden, die je helpen om jezelf te ontspannen en innerlijke rust te vinden. - Van de auteur van het boek Mindfulness, dat vorig jaar verscheen en waarvan inmiddels meer dan 15.000 exemplaren verkocht zijn. - Mindfulness is de nieuwe manier om beter te leren omgaan met de onvermijdelijke stress van het leven. - Op vraag van vele lezers bundelt dit cd-boekje nu een aantal van de belangrijkste Mindfulness-oefeningen van Edel Maex, zodat iedereen, luisterend naar de oefeningen, zichzelf kan leren te ontspannen en innerlijke rust kan vinden.
Keywords: Mindfulness