'k Zag 2 beren... : tentoonstelling over seksualiteit en relaties voor kinderen. - Frans, Erika, 1957- (Antwerpen : Sensoa, 2005)
Een werkmap gericht naar leerkrachten, CLB-medewerkers, begeleiders,. om met kleuters en kinderen van lagere schoolleeftijd op een interactieve manier rond seksualiteit en relaties te werken. Thema's zoals lichaam en hygine, lichamelijke veranderingen, voortplanting, anticonceptie, seksualiteit, relaties, gevoelens, gezinsvormen,... komen aan bod. Dit alles verpakt in spelmethodieken op maat van kinderen. Deze didactische map werd ontwikkeld in het kader van de tentoonstelling 'k Zag 2 beren...
Keywords: Seksuele opvoeding