Sofia, mijn lief : een verkenning in de filosofie. - Dehaes, Jelle, ....-; Roelands, Koenraad, ....-; Van Moer, Wim, ....- (Mechelen : Plantyn, 2008)
Het derde deel in de reeks 'filosoferen' houdt verband met het 'vak' filosofie. Het bevat verschillende filosofische thema's en geeft uitleg op maat. Op een eigentijdse manier worden de ideeën van filosofen van vroeger en nu verklaard.
2. Handleiding
Keywords: Decroos, Johan; Filosofie; Niet-confessionele zedenleer -- Secundair onderwijs