Taalbeschouwing : communicatie en taalsystematiek. - Bosmans, Annemie, ....-; Laureyns, Karla, ....- (S.l. : Averbode, 2005)
Deze map met 322 kopieerbare werkbladen bevat een bijzonder compleet, overzichtelijk en gevarieerd geheel van oefeningen over taalsystematiek en communicatie. De moeilijkheidsgraad loopt geleidelijk op zonder dat er naar leerjaren wordt verwezen, zodat u er soepel mee kunt werken - ook in het buitengewoon onderwijs. Bij de oefeningen wordt duidelijk verwezen naar eindtermen en leerplandoelen van de verschillende onderwijsnetten.
Losbladig
Keywords: Communicatie -- Kinderen; Leerzorg; Taal -- Basisonderwijs; Taalbeschouwing; Zorgverbreding