De moderne architectuur 1900-2008 : 400 iconen uit de hele wereld. - Glancey, Jonathan, ....- (Bussum : Toth, 2007)
Dit boek bevat het complete spectrum van de moderne archtectuur. Alle belangrijke bewegingen en alle belangrijke architecten vanaf 1900 worden besproken, ondermeer Antoni Gaudi, H.P. Berlage, Frank Lloyd Wright, Willem Marinus Dudok, Le Corbusier, Ludwig Mies van der Rohe, Alvar Aalto, Eero Saarinen, Aldo van Eyck, Frank Gehry, Norman Foster, Rem Koolhaas, ...
Keywords: Architectuur -- 1900-.; Architectuur -- 20ste eeuw