In de vuurlinie : armworstelen met de pers - Anthonissen, Peter Frans, 1955-; Van Elsen, Ann, ....-; Vandenbosch, Michel, ....- (Tielt : Lannoo, 2008)
In de vuurlinie geeft concrete tips en aanwijzingen over hoe je het beste kunt omgaan met de pers. - Ieder hoofdstuk is geschreven door een goedgeplaatste autoriteit binnen zijn of haar domein: zo schrijft Peter Frans Anthonissen over de woordvoerders, Patrick Lefevere over de wielersport, Ann Van elsen over de missverkiezingen, Frank Thevissen over politici, Pascal Paepen over de beursadviseurs, Marina De Moerlooze over de banken, Marc Descheemaecker over de overheidsondernemingen, Michel Vandenbosch over de dierenrechtenactivisten, Chris Van Roey over de reclamewereld, Leo Neels over de farmasector...
Keywords: Communicatie; Communicatiemanagement; Media -- Vlaanderen; Ondernemingen en media; Pers