Minimalisme : architectuur, interieur, design. - Vidiella, Alex Sanchez, ....-; De Nijs, Paulina, ....- (Kerkdriel : Librero, 2008)
Een boeiend overzicht van de meest representatieve en internationaal gerenommeerde architecten. Projecten die recent over de hele wereld werden gebouwd en waarin de toepassing van het minimalistische principe op verschillende manieren werd verfijnd. Huizen en interieurs die volgens deze minimalistische principes worden gebouwd, waarborgen een gevoel van spiritualiteit, helderheid en harmonie. Lange tijd waren deze onderwerpen alleen onder architecten in trek, maar tegenwoordig geniet de stijl grote populariteit en is hij in bredere kringen geliefd. Minimalisme biedt zowel voor architecten, huiseigenaren als enthousiaste lezers mogelijkheden om het potentieel van een nieuwe woning uit te breiden en zo veel mogelijk profijt te hebben van de beschikbare ruimte.
Keywords: Binnenhuiskunst; Minimalisme