Taal en toerisme : Spaans. - de Pous, Anneke, ....- (Holten, Nederland : Walvaboek, 2005)
Taal & Toerisme is een serie idioomboeken voor studenten aan mtro en toeristisch-recreatieve opleidingen. De serie bestaat uit delen voor Frans, Engels en Duits. Per onderwerp zijn alle relevante begrippen die in de recreatie en het toerisme een rol spelen, gerangschikt. De onderwerpen zijn: kennismaking, betalingen, congres, douane, excursie, gezondheid, klachten, reisbureau, valuta, reserveren, verzekeringen,telecommunicatie en vervoer. De derde druk is geheel herzien. Elk thema begint op een nieuwe pagina; het opgenomen fotomateriaal is vernieuwd en de tekst is - waar nodig - aangepast aan het hedendaagse taalgebruik.
Keywords: Spaans -- Taalgebruik; Toerisme -- Spaans