Handboek operationele interne logistiek. - Esmeijer, Gerben W., ....- (Doetinchem : Reed Business, 2008)
De operationele interne logistiek speelt binnen het bedrijfsleven een belangrijke rol. Deze vorm van logistiek is vrij complex en voortdurend in ontwikkeling. Deze uitgave is één van de meest omvangrijke en diepgaande boeken binnen de interne logistiek. Een aanzienlijk aantal figuren, foto's en systeemtekeningen, maakt de minder eenvoudige onderwerpen zeer inzichtelijk. Inhoud De uitgave Operationele interne logistiek biedt de lezer de rationele, bedrijfseconomische en ergonomische afwegingen voor het kiezen en samenstellen van een logistiek systeem in een magazijn.
Keywords: Logistiek