MS Word 2007 : met praktische voorbeelden en oefeningen. - Van den Broeck, Eddy, ....-; Cuypers, Erik, ....- (Antwerpen : De Boeck, 2008)
Inleiding Overzicht van de functietoetsen DEEL 1 Eenvoudige tekstverwerking 1 Ms Word starten 2 De schermonderdelen 3 Opdrachten geven 4 De helpfunctie 5 Een document opstellen 6 Verschillende weergaven gebruiken 7 Marges instellen 8 Tekst uitlijnen 9 Tekst opmaken 10 Tekst selecteren: werken met tekstdelen 11 Tekst verplaatsen en kopiëren 12 Spelling- en grammaticacontrole 13 Zoek- en vervangopdrachten 14 Tabulaties gebruiken 15 Alineaopmaak 16 Stijlen gebruiken 17 Thema's 18 De paginaopmaak DEEL 2 Gevorderde tekstverwerking 1 Secties gebruiken 2 Tabellen 3 Kolommen 4 Bouwstenen gebruiken 5 De Overzichtsweergave 6 Multimedia mogelijkheden 7 Velden 8 Een
Inhoudsopgave :, lijst of index maken 9 Formules maken DEEL 3 Standaardbrieven maken 1 Sjablonen 2 Formulieren 3 De 'mailmerge' DEEL 4 Supplementaire functies 1 Het taakvenster Onderzoeken 2 Taalwisseling 3 Woorden tellen 4 Opmerkingen toevoegen of verwijderen 5 Wijzigingen bijhouden 6 Documenten vergelijken 7 Een document beveiligen met een wachtwoord 8 Enveloppen en etiketten 9 Macro's 10 De functie AutoCorrectie 11 Documenten naast elkaar vergelijken 12 De koppeling met het internet 13 De standaardinstellingen ('Opties') wijzigen Het boek bevat 80 oefeningen.
Keywords: Word (computerprogramma).