Toegepast communicatieonderzoek - van der Kaap, Greet, ....- ([Amsterdam] : Boom, 2006)
01 Het onderkennen en analyseren van een communicatieprobleem 02 Een onderzoeksvraag kunnen definiëren 03 Een toegepast communicatie- onderzoek kunnen ontwerpen 04 Een toegepast communicatie- onderzoek kunnen uitvoeren 05 Een toegepast communicatie- onderzoek kunnen analyseren 06 Over een toegepast communicatie- onderzoek kunnen rapporteren 07 Onderzoeksresultaten als input voor beleidsontwikkeling en -aanpassing 08 Een complex onderzoek intern of extern kunnen uitbesteden en begeleiden + Bijlage 1: Vragen per hoofdstuk + Bijlage 2: Het berekenen van de benodigde steekproefgrootte + Bijlage 3: Communicatieonderzoek Gemeente Welzijnshuizen 2006
Keywords: Communicatie -- Onderzoek