NLP anker : meer bereiken door meer invloed. - Ates, Kristine, ....- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2008)
NLP is een methode om je bewust te worden van jezelf en inzicht te hebben in de manier waarop communicatiepatronen werken. Zo kan je je communicatie en persoonlijke effectiviteit optimaliseren.
Submodaliteiten
Bevat literatuurlijst
Keywords: Neurolinguïstisch programmeren