Online onderzoek. - Smabers, Roel, ....-; Julsing, Mark, 1984-; Vreugde, Carlo, ....- (Groningen : Wolters-Noordhoff, 2008)
Inhoudsopgave 1. Quick start 2. Online onderzoek 3. Methodologie van (online) onderzoek 4. Vragenlijst gereedmaken voor verzending 5. Databewerking 6. Analyse en weergave 7. Specials Voor veel studenten is het opzetten en uitvoeren van een afstudeeronderzoek het sluitstuk van hun studie. Met de komst van online onderzoeksinstrumenten is een online onderzoek snel en simpel te maken. Maar hoe zorgen we ervoor dat snelheid niet het enige is dat telt? En dat klanten, medewerkers of wie dan ook niet lastig worden gevallen met slechte vragen, rammelende techniek of spam? En dat studenten inderdaad de gegevens krijgen die nodig zijn om een goede analyse te doen? Het handzame boekje Online onderzoek staat vol met tips en trucks om een goede online enquête te maken. Bij het boek zit de ondersteunende website. Studenten kunnen met de voucher bij het boek gratis gebruik maken van de online onderzoekstool van Parantion.
Keywords: Marktonderzoek; Sociaal-wetenschappelijk onderzoek