Werkmap 'surfplank' : de computer, mijn surfplank bij het leren : een hefboom als instrument tot integratie. - Cooreman, Anny, ....-; Van Doorslaer, Els, ....- (Kessel-Lo : Die-'s-lekti-kus, 2007)
Inhoudsopgave 1. Wegwijzer 'ICT en leerzorg' 2. Word, mijn maatje in de les 3. De computer, mijn coach bij het leren en studeren 4. ICT als brug tussen capaciteit en beperking 5. Bronnen en keuzetabel
Keywords: ICT -- Onderwijs; Leerstoornissen -- Hulpverlening