ICT, springplank voor de kleuterklas. - Mesdom, Fernand, ....- (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Departement Onderwijs, 2006)
Inhoudsopgave 1. Een digitaal tekenprogramma didactisch-creatief benutten 2. Digitaal gereedschap voor creeëren en voorstellen 3. Oefenen en hoekenwerk 4. Zorgverbreding en ICT 5. Audiovisuele vorming en multimedia in de kleuterklas
Keywords: ICT -- Kleuteronderwijs