Hoekenwerk in een kleutergroep. - Medaer, Carl, 1939-; Christiaens, Mieke, ....- (Brugge : Die Keure, 1997)
Inhoudsopgave 1. Algemene situering 2. Wat is een hoek? 3. Waarom werken we met hoeken? Zin en onzin 4. Waar komen deze hoeken in een klas of leefgroepruimte? 5. Soorten hoeken, ruimten, huizen 6.Hoe deze hoeken gebruiken?
Keywords: Hoekenwerk -- Kleuteronderwijs