Dansende kronkels : voorbereidend schrijfprogramma. - Stragier, Lies, ....-; Ureel, Hilde, ....- (Destelbergen : SIG, 2002)
Inhoudsopgave 1. Fundamentele kronkels: theoretische achtergrond 2. Partituur van Dansende Kronkels: concrete toepassing 3. Op zoek naar het land van de dansende kronkels: verhaal 4. Werkblaadjes
Keywords: Schrijfonderwijs; Aanvankelijk schrijven; Voorbereidend schrijven