Wat is dat? - Steevens, Jean-Paul, ....- (Brugge : Die Keure, 2006)
Dit beeldwoordenboek is zowel geschikt voor beginnende als voor gevorderde studenten Nederlands. Het bevat meer dan 3000 frequent gebruikte woorden, gespreid over 77 thema's en gedifferentieerd naar drie niveaus. De leerlingen worden gestimuleerd de nieuwe woorden via substitutie actief en communicatief toe te passen. Het boek is heel praktisch door de
Inhoudsopgave : vooraan en de alfabetische index achteraan.
Keywords: Nederlands -- Beeldwoordenboeken