Zinvol zoeken, stijlvol schrijven : handleiding voor het schrijven van wetenschappelijke teksten in de sociale wetenschappen. - Brungs, Elke, ....- (Leuven : Acco, 2008)
1. Kritisch evalueren van de aard van de wetenschappelijke tekst 2. Afbakenen van het onderwerp in tijd en ruimte en naar inhoud 3. Zoeken naar nieuwe bronnen 4. Bruikbaarheid van gevonden bronnen beoordelen 5. Verwijzen naar geraadpleegd bronnenmateriaal 6. Gevonden bronnen lezen en inhoud planne als voorbereiding op het schriftelijk lezen 7. Schriftelijk presenteren van teksten 8. Schriftelijk presenteren van statistisch materiaal
Keywords: Informatiebronnen; Rapporteren; Schrijven